CincinnatiName800 droog type transformator citaatAnalyse van brandclassificatie

 • vrijgavetijd:2022-02-13 06:21:24
 • Sleutelwoorden:

 • Paginaweergaven:532
 • Korte omschrijving:

  CincinnatiName,Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat

Artikel inhoud

Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron, de bemonsteringsdatum, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

CincinnatiNameVolgens de statistieken, warenvolume en spanningsniveau. Al vanaf het begin van Idquo; Elfde vijfjarenplan; In het begin is China een machtig land in de productie is de transformator-industrie afhankelijk van twee belangrijke gegevens, productie en toepassing van droge transformatoren over de hele wereld, maar het is geen groot land.

Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

Tolyatti.Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.

Prestaties en voornaamste parameters van gemeenschappelijke metaalsamenstellingen, diverse lasprocessen en machines en apparatuur, preparatie van dikke stalen plaat, deklaag,CincinnatiNameVerschil tussen boxtransformator en transformator, productie- en fabricageproces en kwaliteitsnormen van de automobielolietank, stijger, koppeltank en olieopslagtank, oppervlaktebehandeling en kwaliteitsnormen, koper; Productieproces en kwaliteitsnorm van aluminium schild; Body suit Inbrengen van ijzer proces,CincinnatiNameDe laatste standaard voor droge transformator, draadinstallatie proces, body dryness oplossing en droge transformator olie oplossing proces, vacuümpolie onderdompeling, algemene installatie proces,CincinnatiNameStructuur van droge transformatoren buitendeur, lekkagetest en lekkage detectie proces en kwaliteitsnormen. Prestatieparameters van sleutelwerkkleding, machines en apparatuur van elke processtroom; De natuurlijke werkomgeving is in principe gereguleerd.


CincinnatiName800 droog type transformator citaatAnalyse van brandclassificatieDe capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

De transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introduceren

Droge transformator

KortingDe hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

lekkage van zegelolie

In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?


CincinnatiName800 droog type transformator citaatAnalyse van brandclassificatieDe dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

technologische innovatieIV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

Veel mensen weten waarschijnlijk niet veel over de elektriciteitsdistributietransformatoren. In feite kan de transformator worden aangesloten voor de proefwerking na zorgvuldige inspectie vóór kapitaalinvesteringen. Tijdens de proefperiode moet je aandacht besteden aan de volgende punten. Of er abnormaal geluid, lawaai en trillingen zijn, of er abnormale geur zoals de geur van cokes is, en of er verkleuring veroorzaakt door gedeeltelijke oververhitting. Ventilatie is goed. Daarnaast moeten we ook aandacht besteden aan de volgende aspecten.

In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

CincinnatiNameElektrische transformator

Fabriek voor droge transformatoren

De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

CincinnatiNameOverige productinformatie
 • Bratsk.kgmTransformer 2000 KVAMarktnieuws

  Bratsk.kgmTransformer 2000 KVAMarktnieuws

 • Lagere ValtovskTransformer 500 Box typeHoe te repareren?

  Lagere ValtovskTransformer 500 Box typeHoe te repareren?

 • Novo-rossiyskTransformer DaquanEr zijn veel dingen om op te letten bij de materiaalkeuze

  Novo-rossiyskTransformer DaquanEr zijn veel dingen om op te letten bij de materiaalkeuze

 • Yakutsk.Transformer boxWaar moet u op letten bij dagelijks gebruik?

  Yakutsk.Transformer boxWaar moet u op letten bij dagelijks gebruik?

 • Dzerzhinsk.Transformer driefasetransformatorIs de technicus van de fabrikant belangrijk?

  Dzerzhinsk.Transformer driefasetransformatorIs de technicus van de fabrikant belangrijk?

 • Starsy Oskol.Transformer en stroomDe functie van de klantenservice van het platform

  Starsy Oskol.Transformer en stroomDe functie van de klantenservice van het platform

 • Shahty.Transformer in distributiekamerUpgrade naar intelligentie

  Shahty.Transformer in distributiekamerUpgrade naar intelligentie

 • Prokopyevsk.Transformer oliePrijsindex Wekelijkse beoordeling

  Prokopyevsk.Transformer oliePrijsindex Wekelijkse beoordeling

 • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!